Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2020
🗓 Започна проектот „Отворени податоци за отворена иднина“ кој ќе истражува колку невладините организации во Македонија го употребуваат методот на отворени податоци. 👩‍💻 Следете нè на овој медиум за интересни информации и настани!
📅 Од оваа недела започнува проектот  „Отворени податоци за отворена иднина“ со поддршка на програмата @Цивика мобилитас. 📊 Проектот ќе истражува колку невладините организации во земјава го употребуваат методот на отворени податоци и ќе понуди обуки за организации што сакаат да научат како да ги отворат своите податоци. 👩‍💻Следете не на овој медиум за интересни информации и настани!   #CivicaMobilitas #OpenData #DataScience